Bollenstreek Classic
3 juni 2018

Fietstoertochten over 55, 85 en 135 km
door De Bollenstreek en 't Groene Hart.
Door de NTFU bekroond met het keurmerk "Extra Goed Geregeld".

Lees meer

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit Apeldoorn volgt u de A1 naar Amsterdam. U houdt de borden ‘Schiphol’ aan; zo komt u op de A4 richting Den Haag. Kies afslag 4 en volg de N207 richting Lisse. In Lisse volgt u de groene, gemeentelijke verwijzingsborden “sportcomplex Ter Specke” naar de Spekkelaan in Lisse. Aan het einde links, aan de zuidzijde, is het clubhuis van de R.T.V. De Bollenstreek.
Vanuit Utrecht neemt u de A2 naar Amsterdam en kiest u de A4 richting Den Haag. Op de A4 neemt u afslag 4 en volg dan de N207 richting Lisse. In Lisse volgt u de groene, gemeentelijke verwijzingsborden “sportcomplex Ter Specke” naar de Spekkelaan in Lisse. Aan het einde links, aan de zuidzijde, is het clubhuis van de R.T.V. De Bollenstreek.
Vanuit Rotterdam volgt u de A4 naar Den Haag – Amsterdam, neemt u afslag 4 en volg dan de N207 richting Lisse. In Lisse volgt u de groene, gemeentelijke verwijzingsborden “sportcomplex Ter Specke” naar de Spekkelaan in Lisse. Aan het einde links, aan de zuidzijde, is het clubhuis van de R.T.V. De Bollenstreek.
Vanuit Den Haag rijdt u via de A44 en kiest u afslag 3 Noordwijkerhout / Lisse. U neemt de N208 naar Lisse. In Lisse volgt u de groene, gemeentelijke verwijzingsborden “sportcomplex Ter Specke” naar de Spekkelaan in Lisse. Aan het einde links, aan de zuidzijde, is het clubhuis van de R.T.V. De Bollenstreek.