Bollenstreek Classic
is geannuleerd

Fietstoertochten over 55, 85 en 135 km
door De Bollenstreek en 't Groene Hart.

Lees meer

Bereikbaarheid

Met de auto

Vanuit Apeldoorn volgt u de A1 naar Amsterdam. U houdt de borden ‘Schiphol’ aan; zo komt u op de A4 richting Den Haag. Kies afslag 4 en volg de N207 richting Lisse. In Lisse volgt u de groene, gemeentelijke verwijzingsborden “sportcomplex Ter Specke” naar de Spekkelaan in Lisse. Aan het einde links, aan de zuidzijde, is het clubhuis van de R.T.V. De Bollenstreek.
Vanuit Utrecht neemt u de A2 naar Amsterdam en kiest u de A4 richting Den Haag. Op de A4 neemt u afslag 4 en volg dan de N207 richting Lisse. In Lisse volgt u de groene, gemeentelijke verwijzingsborden “sportcomplex Ter Specke” naar de Spekkelaan in Lisse. Aan het einde links, aan de zuidzijde, is het clubhuis van de R.T.V. De Bollenstreek.
Vanuit Rotterdam volgt u de A4 naar Den Haag – Amsterdam, neemt u afslag 4 en volg dan de N207 richting Lisse. In Lisse volgt u de groene, gemeentelijke verwijzingsborden “sportcomplex Ter Specke” naar de Spekkelaan in Lisse. Aan het einde links, aan de zuidzijde, is het clubhuis van de R.T.V. De Bollenstreek.
Vanuit Den Haag rijdt u via de A44 en kiest u afslag 3 Noordwijkerhout / Lisse. U neemt de N208 naar Lisse. In Lisse volgt u de groene, gemeentelijke verwijzingsborden “sportcomplex Ter Specke” naar de Spekkelaan in Lisse. Aan het einde links, aan de zuidzijde, is het clubhuis van de R.T.V. De Bollenstreek.