Bollenstreek Classic
is geannuleerd

Fietstoertochten over 55, 85 en 135 km
door De Bollenstreek en 't Groene Hart.

Lees meer

Sponsoren

De volgende bedrijven hebben de Bollenstreek Classic mede mogelijk gemaakt.

buijzeperslogobouAd adviesgroep bv, Zeeweg 144, 2224 CH te Katwijk. bouAd adviesgroep bv houdt zich uitsluitend bezig met de bouw. ‘De Bouw’ in de meest complete zin van het woord: zowel werkvoorbereiding in de uitvoerende bouw als projectleiding aan de ontwerpende opdrachtgevende zijde.
Projectondersteuning in de utiliteitsbouw en woningbouw wat betreft nieuwbouw, herontwikkeling, herbestemming, renovatie en restauratie.
Wij hebben kennis van het gehele bouwproces en zijn inzetbaar in een breed scala aan disciplines op diverse niveaus. Onze kennis wordt in alle adviesrollen ten volle benut.

http://www.bouad.nl/


Warmerdam InstallatietechniekWarmerdam Installatietechniek, Walserij 14, 2211 SJ te Noordwijkerhout.Warmerdam Installatietechniek b.v. is sinds 1995 actief op de markt in verwarming- en luchtbehandeling. In deze tijd was de agrarische sector de grootste divisie waarin Warmerdam actief was, in de loop der jaren is dit uitgebreid met de particuliere markt en de luxe woningbouw. Hierbij zijn de werkzaamheden aangevuld met water- riolering en gasinstallaties, ook de montage van sanitair is in de loop der jaren een onderdeel geworden van de werkzaamheden waarmee Warmerdam een totaal – binnen – installateur is geworden.In 2010 is de stap gemaakt om de werkzaamheden uit te breiden met dak- en zinkwerk, om een totaal pakket aan de klant aan te kunnen bieden.
http://www.warmerdamverwarmingssystemen.nl


Logo NeuteboomNeuteboom Kaas-Verswereld, Herenstraat 65, 2215 KG te Voorhout.Winkel vol verse delicatessen:- kaas Hollands en buitenlands
– versgebrande noten
– vleeswaren en paté
– wijn en wijnproeverijen op locatie, relatiegeschenken en kerstpakketten, catering en lunchverzorging.Ook met vestigingen in Leiden, Voorschoten, Leiderdorp en Hazerswoude – Rijndijk.
http://www.neuteboomverswereld.nl


Logo AutotaalglasAutotaalglas Lisse, Vennestraat 29, 2161 LE te Lisse. AU! Wij weten het, ruitschade is heel vervelend. Gelukkig is deze pijn snel verholpen in een van onze 54 vestigingen in Nederland. Het ongemak van ruitschade lossen we snel en vakkundig voor je op. Zonder franje. Autotaalglas helpt. Altijd.
Jos van Kesteren is sinds 1992 franchisenemer bij Autotaalglas. Autotaalglas Lisse staat voor snelheid, service en bovenal kwaliteit.
https://www.autotaalglas.nl/


Logo Autobedrijf KleverlaanAutobedrijf Kleverlaan, Gieterij 2, 2211 XK te Noordwijkerhout. Autobedrijf Kleverlaan is officieel uw KIA dealer voor de Duin en Bollenstreek. Tevens hebben we alle kennis in huis om alle reparaties uit te voeren aan uw auto ongeacht welk automerk. Autobedrijf Kleverlaan is lid van de BOVAG, wat natuurlijk veel voordelen met zich meebrengt voor u als klant, of het nu gaat om reparatie of aanschaf van een occasion.
http://www.autobedrijfkleverlaan.nl/


Logo Teylingen AdministratiesTeylingen Administraties, Willame Naghelstraat 20, 2215PP te Voorhout. Teylingen Administraties is gespecialiseerd in de verzorging van financiële administraties tegen een aantrekkelijk tarief. Wilt u de invoer van uw administratie met de aangiften omzetbelasting uitbesteden of heeft u hulp nodig voor andere financiële zaken, dan bent u als ondernemer of particulier aan het juiste adres. De basis van een gezond bedrijf of privé-huishouden is namelijk een zorgvuldige en accurate administratie. Met persoonlijk contact en betrokkenheid kunt u de ondersteuning krijgen die voor u van belang is.
http://teylingenadministraties.nl/


Logo Automatic SignalAutomatic Signal, Boeierstraat 3, 1435 LK te Rijsenhout. Automatic Signal levert geïntegreerde beveiligingssystemen voor het midden- en hoge risicosegment en is gespecialiseerd in onder andere de volgende marktsegmenten: bedrijven en instellingen, overheid, musea en particulieren.
Sinds 1957 dé autoriteit in technische beveiliging. 58 Jaar al het maatwerk in eigen huis. 20 Jaar gemiddelde relatieduur.
Ieder mens heeft van nature behoefte aan veiligheid, zeker in de hedendaagse veranderende maatschappij streeft men meer en meer naar het gevoel van veiligheid. De dienstverlenende beveiligingssector die bijdraagt aan dat gevoel is ook onderhevig aan veranderingen, die mede worden ingegeven door technische mogelijkheden. Alleen op basis van ervaring en expertise kan op inventieve en juiste wijze worden ingespeeld op de specifieke beveiligingsvragen die hierdoor ontstaan.
http://www.automaticsignal.nl/


Fietsenwarenhuis.nlFietsenwarenhuis.nl
De webshop www.fietsenwarenhuis.nl is een voortzetting van:

Profile Warmerdam “de Fietsspecialist” in Voorhout. Deze winkel zijn we in 1992 gestart.

Op 1 januari 2010 zijn wij na een verbouwing, heropend aan de Herenstraat 81 onder onze nieuwe naam en met een nieuw concept: Fietsenwarenhuis.nl Op 1 maart 2010 is onze webshop www.fietsenwarenhuis.nl “live” gegaan.

Heel bewust zijn we geen aparte webshop naast de bestaande winkel begonnen. De winkel en de webshop zijn één bedrijf. Vandaar ook de naamswijziging van de winkel.

Veel producten wil je toch kunnen zien, voelen en uitproberen. Bij veel webshops kan dit niet.

Door het samenvoegen van de winkel en de webshop kan dit bij ons wel.

Daarnaast hebben we bij onze winkel een professionele werkplaats waardoor u voor onderhoud en reparaties ook bij ons terecht kunt.